Over ClubSound

Ontstaan in de jaren 90 als onderhoud, verkoop en verhuur van licht- en geluidsapparatuur bestaat ClubSound al sinds 1996.


Waarom ClubSound?

ClubSound is de B2B-specialist in licht- en geluidsapparatuur. Wij leveren, verhuren en repareren professionele apparatuur voor een breed scala aan toepassingen.

Waarom kiezen voor ClubSound?

Er zijn veel redenen om voor ClubSound te kiezen. Wij zijn:

  • B2B-gericht

Wij begrijpen de specifieke behoeften van B2B-klanten. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten die zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften.

  • Betrouwbaar

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken met de beste merken en leveren apparatuur van de hoogste kwaliteit.

  • Persoonlijke aanpak

Wij nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen. Wij bieden een persoonlijke aanpak en zorgen ervoor dat u de juiste apparatuur krijgt voor uw toepassing.

  • Snelle levertijden

Wij hebben een groot assortiment licht- en geluidsapparatuur op voorraad. Wij kunnen uw bestelling snel leveren, zodat u niet hoeft te wachten.

Verkoop, verhuur en reparatie

Wij bieden een totaalpakket voor licht- en geluidsapparatuur. Wij verkopen, verhuren en repareren professionele apparatuur.

Verkoop

Wij bieden een breed scala aan licht- en geluidsapparatuur van de beste merken. Wij helpen u bij het selecteren van de juiste apparatuur voor uw toepassing.

Verhuur

Wij verhuren licht- en geluidsapparatuur voor alle gelegenheden. Wij hebben een breed assortiment apparatuur beschikbaar, van kleine geluidssystemen tot uitgebreide licht- en geluidsinstallaties.

Reparatie

Wij repareren professionele licht- en geluidsapparatuur. Wij hebben de kennis en ervaring om uw apparatuur vakkundig te repareren.

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u meer weten over ClubSound? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste licht- en geluidsapparatuur voor uw toepassing of kom langs aan ons pand in ‘s-Gravenzande.